Advies, ontwerp, aanleg

Het aanleggen van een tuin begint met een goed advies. Dit vertalen we in een uitgebalanceerd ontwerp. Bij het ontwerp houden we rekening met het type woning of het bedrijfspand. Ook de stijl van het pand (klassiek, modern), de ligging en de stand van de zon nemen we mee in het plan. Uitgangspunt bij het ontwerp zijn uw persoonlijke wensen. Want niets is zo persoonlijk als een tuin.

Aanleg van uw tuin

Nadat we de tuin samen met u hebben ontworpen en u voor honderd procent tevreden bent over het ontwerp, spreken we een datum af waarop we beginnen met de tuinaanleg. Al het werk in uw tuin doen we zelf, van het grondwerk en het aanleggen van de gazons tot de bestrating, en van het aanleggen van de drainage en de sproei-installatie tot de verlichting, het hekwerk en andere vormen van afrastering.

Kwaliteit en duurzaamheid

U kunt ervan op aan dat wij al het werk in eigen beheer doen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor ons. Dit uit zich onder andere in het materiaal dat we kiezen. We streven ernaar dat u voor langere tijd plezier heeft van uw tuin. Maar als u na verloop van tijd iets wilt aanpassen, dan staan wij graag voor u klaar.

Renovatie

Ook voor renovatie van uw tuin kunt u bij ons terecht.